CaviarCAT Restaurants de Catalunya
  Home  •  Enllaços  •  Reserves  •  Viatges & Hotels  •  CaviarBCN Dilluns, 14 de Juny de 2021 /

cercador CaviarBCN

recerca per nom:

cercador Atrápalo

Restaurant El Bulli Restaurant El Bulli
destaca
un àpat al Bulli és una experiència gastronòmica inigualable
a millorar
el poc transparent sistema de reserves
preu aprox.
190 - 200 euros + vins
reserves amb descompte
distincions
Estrelles Guia Michelin 3 Estrelles Michelin
Sols Guia Repsol 3 Sols Repsol
Puntuació Guia Gourmetour 9,5
Puntuació CaviarCAT 4 Esturions Caviar

El Bulli

Cala Montjoi - 17480 Roses
Tel. 972 150 457
www.elbulli.com
veure mapa


Poc podem dir que no s'hagi dit ja. Per a molts, el millor restaurant del món. Tres estrelles Michelin, tres sols de Repsol, el primer lloc a la llista de Restaurant Magazine dels millors del món (ni més ni menys que en quatre ocasions) i un amplíssim repertori de guardons internacionals fan que sigui impossible qüestionar la qualitat del restaurant més complicat de reservar del món.

A un bucòlic paratge de Roses, Cala Montjoi, el Bulli disposa d'un marc ideal per fer gaudir al comensal ja abans d'entrar al menjador.

La cuina d'Adrià, encara que canvia radicalment cada any gràcies a una intensa tasca d'investigació durant els sis messos que el Bulli roman tancat, fa molts anys que s'ha consolidat en un estil propi difícil de trobar en altres llocs del món.

Ja fa uns anys que va desaparèixer la carta, en favor d'un menú degustació únic que consta d'una increïble desfilada de 30 miniplats, que semblen competir entre ells en creativitat.

Una tècnica culinària de primer nivell, ajudada per les noves tecnologies i l'esmentada tasca d'investigació, una gran matèria prima, i la genialitat d'Adrià fan que un àpat al Bulli sigui una experiència gastronòmica inigualable.

Una mostra de les seves creacions, l'àspic calent de percebes al te, les espardenyes en deconstrucció amb mango a l'oliva negra, el foie-gras calent d'ànec amb ostres, caviar i flor de saüc, o l'aire lyo de xocolata amb sorbet crispy de gerd i granissat d'eucaliptus.

Per no desmerèixer, gran bodega amb més de 1.500 referències, amb carta electrònica consultable des d'una tablet-pc, o fins i tot des de casa, per poder escollir el vi abans d'anar-hi i, si cal, fer que sigui decantat un parell d'hores abans d'arribar-hi.

Un altre món.

Restaurants de tapes
tapes
Restaurants romàntics
romàntics
Restaurants premiats
premiats
Restaurants amb bona relació qualitat/preu
qualitat / preu
Restaurants amb bones vistes o terrassa agradable
vistes / terrassa
Restaurants per tastar bons arrossos
bons arrossos
Les millors marisqueries
bon marisc
Per prendre vins a copes
vins a copes

© CaviarCAT 2021 - Els Millors Restaurants de Catalunya
Presentació  |  Contacte