CaviarCAT Restaurants de Catalunya
  Home  •  Enllaços  •  Reserves  •  Viatges & Hotels  •  CaviarBCN Dissabte, 6 de Març de 2021 /

cercador CaviarBCN

recerca per nom:

cercador Atrápalo

Restaurant El Celler de Can Roca Restaurant El Celler de Can Roca
destaca
difícil concretar, però podria ser qualsevol de les preparacions amb ostres del Joan
a millorar
posats a fer, afegir-hi un carro de formatges
preu aprox.
85 - 125 euros + vins
reserves amb descompte
distincions
Estrelles Guia Michelin 3 Estrelles Michelin
Sols Guia Repsol 3 Sols Repsol
Puntuació Guia Gourmetour 9,5
Puntuació CaviarCAT 4 Esturions Caviar

El Celler de Can Roca

Can Sunyer, 48 - 17007 Girona
Tel. 972 222 157
www.cellercanroca.com
veure mapa


El nou local d'El Celler de Can Roca té moltes similituds amb la cuina del Joan, el germà gran. Actualitzant les formes, sense deixar de banda la importància dels elements naturals, ofereix elegància, llum, tècnica i una harmonia que atorga al comensal l'equilibri perfecte per gaudir d'una experiència gastronòmica total. Si a això li sumes la passió per la feina que comparteixen els tres germans, obtindràs la fòrmula per tenir un restaurant extraordinari.

S'hi pot menjar a la carta, però si vols fer-te una idea del potencial culinari dels Roca, compten amb 3 tipus de menú degustació en funció del número de plats inclosos. A més, en aquests menús, s'hi inclou un excel.lent maridatge de vins per a cada plat, proposat per en Josep Roca. I és que en Josep és un altre dels punts clau del local, exercint de cap de sala amb sensibilitat i un impressionant savoir-faire i demostrant, a poc que parlis un minut de vins amb ell- el perquè és considerat un dels millors sumillers del món.

Per si no hem tingut prou, el germà petit -en Jordi-, acabarà d'arrodonir-nos el sopar amb unes postres conceptualment agosarades i magníficament resoltes (si passaran a la nostra memòria plats del Joan com la brutalment suau royal de carxofes i foie o l'intensíssim sabor de la gamba a la brasa, difícilment podrem oblidar la combinació de tipus de llet i textures del postre làctic amb el que el Jordi ens va delectar a la nostra primera visita).

Un molt agradable servei de sala i l'espectacular carta de vins -ni més ni menys que tres volums que et porten en un carret- aporten un grapat més de granets de sorra per fer que El Celler de Can Roca sigui actualment un dels millors restaurants del món.Llegir un article sobre el Restaurant El Celler de Can Rocaa Estocomo

Restaurants de tapes
tapes
Restaurants romàntics
romàntics
Restaurants premiats
premiats
Restaurants amb bona relació qualitat/preu
qualitat / preu
Restaurants amb bones vistes o terrassa agradable
vistes / terrassa
Restaurants per tastar bons arrossos
bons arrossos
Les millors marisqueries
bon marisc
Per prendre vins a copes
vins a copes

© CaviarCAT 2021 - Els Millors Restaurants de Catalunya
Presentació  |  Contacte