CaviarCAT Restaurants de Catalunya
  Home  •  Enllaços  •  Reserves  •  Viatges & Hotels  •  CaviarBCN Dilluns, 14 de Juny de 2021 /

cercador CaviarBCN

recerca per nom:

cercador Atrápalo

Restaurant Àbac Restaurant Àbac
destaca
l'original foie al vapor de bambú i la perfecta cocció del garrí
a millorar
el servei ha perdut la perfecció que lluïa al Born
preu aprox.
80 - 100 euros + vins
reserves amb descompte
distincions
Estrelles Guia Michelin 2 Estrelles Michelin
Sols Guia Repsol 2 Sols Repsol
Puntuació Guia Gourmetour 8,75
Puntuació CaviarCAT 3 Esturions Caviar

Àbac

Av. Tibidabo, 1 - 08006 Barcelona
Tel. 93 319 66 00
www.restaurantabac.com
veure mapa


S'ha convertit en un dels millors restaurants de la ciutat.

Xavier Pellicer i el seu equip, després de deixar el seu local del Born, han superat el repte de demostrar que saben adaptar-se a les noves instal.lacions (restaurant + hotel de luxe) sense rebaixar la qualitat. I el llistó, amb les seves 2 estrellas Michelin (l'únic de la ciutat de Barcelona), estava molt alt.

El nou local, autènticament espectacular tant en disseny interior com exterior, es composa d'unes 14 taules ovalades, amb generosos espais en elles i entre elles. Encertada decoració en tons crema, amb moderna il.luminació que incideix sobre uns plats de disseny en continent i contingut, i una elegant cristalleria de Schott Zwiesel.

Com a d'altres locals d'aquest nivell, és recomanable fer un tomb pel seu menú degustació (això sí, uns 100 euros), tot un festival de sabors, textures i punts de cocció per treure's el barret, a on podem trobar mitges racions d'algunes joies culinàries, com ara l'original i delicat foie al vapor de bambú, uns melosos pèsols de Llavaneres con tripa de bacallà (i amb tòfona, en temporada) o el tendre lletó a la vainilla.

Tot, treballat amb una excel.lent tècnica i sobre unes primeres matèries sensacionals. No s'ha d'oblidar que Xavier Pellicer va estar uns quants anys com a cap de cuina del mític Can Fabes. Com a curiositat, la darrera ocasió en que l'equip de CaviarCAT va sopar a Can Fabes, Pellicer era el nostre veí de taula.

El servei de sala és amable i professional i, després d'uns inicis irregulars al Tibidabo, sembla haver recuperat ja el to i aquella perfecta eficàcia de la que feia gala al local del Born.

Destacable carta de vins, amb una bona selecció nacional i internacional, amb algunes referències disponibles en diferents anyades, i bon carro de formatges, encara que sense arribar al nivell d'altres temporades.

Està clar que Àbac no és un restaurant econòmicament assequible per poder anar cada setmana, pero sí és un dels restaurants que un no pot deixar de conèixer, encara que sigui un cop a la vida.

Restaurants de tapes
tapes
Restaurants romàntics
romàntics
Restaurants premiats
premiats
Restaurants amb bona relació qualitat/preu
qualitat / preu
Restaurants amb bones vistes o terrassa agradable
vistes / terrassa
Restaurants per tastar bons arrossos
bons arrossos
Les millors marisqueries
bon marisc
Per prendre vins a copes
vins a copes

© CaviarCAT 2021 - Els Millors Restaurants de Catalunya
Presentació  |  Contacte