CaviarCAT Restaurants de Catalunya
  Home  •  Enllaços  •  Reserves  •  Viatges & Hotels  •  CaviarBCN Dilluns, 14 de Juny de 2021 /

cercador CaviarBCN

recerca per nom:

cercador Atrápalo

presentació de la guia CaviarCAT

Primer de tot, moltes gràcies per la teva visita.

Com resulta obvi, CaviarCAT no és ni més ni menys que una guia gastronòmica de restaurants de Catalunya. Això sí, amb certes peculiaritats.

Els restaurants que apareixen a la nostra guia són aquells que l' equip de CaviarCAT, sota els seu personal criteri, considera que són els millors de Catalunya, o bé tenen alguna característica especial i original que els fa destacar sobre la resta, ja sigui en general o en la seva especialitat.

Cap ni un dels restaurants que apareixen a la recopilació paga absolutament res per la seva inclusió a la selecció, ni per aparèixer entre els restaurants seleccionats de la setmana, així que podem assegurar que és una guia independent, només marcada pel criteri (subjectiu, inevitablement) dels components del nostre equip.

La informació sobre els preus és orientativa i està basada en una xifra mitja del que pot arribar a ser el compte per persona, sense incloure-hi el vi, que al ser un producte d'àmplia gama de preus, no s'ha inclòs al càlcul.

A més de les dades de contacte i el comentari sobre cada restaurant, s'inclouen les puntuacions que reben de les guies més prestigioses (Michelin, Gourmetour i Repsol -l'antiga Campsa-), a més d'una puntuació pròpia de CaviarCAT, que destaca amb 1 i fins a 4 punts (esturions, en el nostre cas) a aquells restaurants que considerem que tenen una qualitat fora de sèrie.


Esperem que CaviarCAT pugui convertir-se en una eina útil per a escollir un restaurant adient i poder gaudir d'un bon moment gastronòmic, tan bo com el que nosaltres hem passat assistint als locals de tots ells.Equip CaviarCAT


Restaurants de tapes
tapes
Restaurants romàntics
romàntics
Restaurants premiats
premiats
Restaurants amb bona relació qualitat/preu
qualitat / preu
Restaurants amb bones vistes o terrassa agradable
vistes / terrassa
Restaurants per tastar bons arrossos
bons arrossos
Les millors marisqueries
bon marisc
Per prendre vins a copes
vins a copes

© CaviarCAT 2021 - Els Millors Restaurants de Catalunya
Presentació  |  Contacte